Concept

Energie is een heel actueel thema. Daarom hebben Energik, Engie Cofely, Eandis, de AP Hogeschool en Howest de krachten gebundeld om het thema extra onder de aandacht te brengen.
In 2017 zijn we gestart met de eerste verkiezing van de “Junior Energiemanager van het jaar”. Alle studenten uit de professionele bacheloropleidingen “Energiemanagement” konden hun bachelorproef insturen om deel te nemen. Een jury selecteerde een top 5 van de beste eindwerken uit beide scholen. De studenten uit de top 5 presenteerden voor de jury hun bachelorproef. Na de presentaties koos de jury voor een winnaar die de hoofdprijs van €1000 van Engie krijgt tijdens de awarduitrijking in Antwerpen. De winnaar kan je ontdekken in onze eregallerij.

In 2018 willen we echter nog een stap verder gaan om naast een pasafgestudeerde student ook een bedrijf in de spotlight te zetten. Energiemanagers die in de afgelopen maanden een mooi energieproject in bedrijf hebben gerealiseerd kunnen zich kandidaat stellen. De jury zal op basis van het ingediende dossier en een presentatie 1 iemand kronen tot “Energiemanager van het jaar”.

Ook in 2019 bekronen we terug een student en een energiemanager! ENERGIK lanceert daarom een nieuwe oproep aan bedrijven en hun energiemanagers om zich in te schrijven via Jozef De Borger (jozef.deborger@energik.be).

Sponsors:

Organisatie: